Skip to main content

Veiligheid websites

Door 20 mei 2014oktober 3rd, 2015Internet

De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel. De technische mogelijkheden worden groter en ook op creatief gebied zijn er tal van innovatieve trends gaande. Wat ook doorgaat, zijn de activiteiten van hackers. Zij misbruiken het internet en maken steeds meer slachtoffers.

Wij doen er samen met onze providers (o.a. deHeeg.nl en Previder) veel aan om in ieder geval uw website zo goed mogelijk te beveiligen. De bescherming van onze webserver en de beveiliging van door ons ontwikkelde websites is een continu proces. Regelmatig wordt onze serversoftware voorzien van updates en verstrekken wij u ongemerkt de service om uw website zo safe mogelijk te houden.

Wij willen internetcriminelen een stapje voor blijven en u de nieuwste functionaliteiten bieden. Daarom upgraden wij eind dit jaar onze dedicated webserver naar een nieuwere PHP-versie. Zo kunnen wij samen het nieuwe jaar veiliger beginnen.

Het is daarnaast belangrijk dat uw website technisch goed wordt onderhouden en beheerd. Daardoor bent u verzekerd van constante beveiliging en optimaal gebruiksgemak. Dankzij onderhoud beschikt u over de nieuwste software-updates. Daardoor bent u minder kwetsbaar voor fouten en kwaadwillenden die uw website willen binnendringen via bugs in de CMS-software.

U wilt ondernemen zonder zich zorgen te hoeven maken over het technisch onderhoud en beheer van uw site. Wij bespreken graag hoe wij daar samen voor kunnen zorgen dat uw website blijft functioneren en wat daarvoor nodig is. Binnenkort maken wij daartoe een afspraak.

Wilt u nu al de zekerheid van een veilige website?
Neem snel contact met ons op!

Over Vindingrijck