Skip to main content

Waarom je als MKB een reclamebureau nodig hebt

Als MKB heb je het niet altijd makkelijk, jouw bedrijf is kleiner, bevat minder medewerkers en vaak is er geen budget voor specialistische medewerkers op het gebied van marketing. Wil je anno 2019 impact maken en boven het maaiveld van de grote jongens uitsteken? Dan zul je meer energie moeten steken in marketing en alles wat daarbij komt kijken.

MKB & marketing

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alles in-huis te halen, denk hierbij aan een Marketing Manager, Content Marketeer, SEO/SEA Specialist, DTP-er etc. Maar laten we eerlijk wezen, als MKB-er ben je geen Cool Blue en zijn de structurele kosten voor deze gespecialiseerde functies (vaak) te hoog. Wij van Vindingrijck leggen daarom de focus op bedrijven en organisaties die boven dat maaiveld uit willen steken in Twente en daarbuiten. Het voordeel van een reclamebureau is dat wij alles in-huis hebben, zodat jij dit niet hoeft te hebben! Een nog groter voordeel van een kleinschalig reclamebureau als Vindingrijck is dat wij geloven dat echt onderscheidende toegevoegde waarde vooral zit in een goede samenwerking, bij ons ben je geen nummertje!

Marketing als kostenpost of als investering?

Middelgrote en kleine ondernemingen laten zich vaak leiden door eigen inzichten en ideeën. Op het gebied van marketing en reclame kun je zoveel kanten op dat je door de bomen het bos niet meer ziet, zeker als je er geen kaas van hebt gegeten! Het gevolg hiervan is dat marketingactiviteiten hierdoor een ad-hoc karakter krijgen met onduidelijke (vaak niet haalbare) doelstellingen met dito resultaten. Marketing en reclame worden een kostenpost in plaats van een investering. Bij Vindingrijck kunnen we jou helpen met een realistische strategie, duidelijke doelstellingen en creatieve uitvoering.

Hoe Vindingrijck jouw organisatie naar een hoger niveau tilt

Behoort jouw bedrijf tot die organisatie die reclame en marketing op een ad-hoc wijze aanpakt? Zie jij marketing meer als een kostenpost dan als investering? Dan wordt het hoog tijd dat wij een goede kop koffie gaan drinken en eens met elkaar om tafel gaan zitten!

Ook als MKB dien je volop online in beweging te zijn om mee te kunnen komen. Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een strategie, een nieuwe huisstijl, het creëren van unieke content of het maken van online reclame: bij Vindingrijck helpen wij jou graag op weg naar de top! Dat doen we door ons te verdiepen in jouw vraag, behoefte en verwachtingen.

Je kunt van ons verwachten dat wij kritisch meedenken. Als betrokken en bevlogen mediavormgevers verpakken wij jouw boodschap niet alleen mooi, maar zorgen er tevens voor dat de inhoud boeit en bindt. Dat doen we met ontzettend veel passie, inzet, emotie en vindingrijkheid. Zo maken we jou blij met onze resultaatgerichte creatieve vondsten!

Ben jij er na het lezen van deze blog klaar voor om van jouw marketing en reclameactiviteiten een investering te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Het bundelen van krachten, talenten, kennis en kunde brengt ons samen verder!

Over Vindingrijck