Skip to main content

Informatie

Pieter de Kroon, bouwjaar 1960. Geboren in Losser. Jarenlang woonachtig en werkzaam in Oldenzaal maar inmiddels verkast naar het mooie De Lutte. Is getrouwd met Marjon en heeft een afgestudeerde tweeling: Britt en Marlyn.
Pieter houdt van motorrijden, golfen, judo en watersport. Lust qua eten vrijwel alles behalve paprika. Drinkt zelden pils, maar is liefhebber van speciaalbier. Leest veel en puzzelt graag.

Competenties

Marketing/Communicatie

90%

Projectmanagement

95%

Mediavormgeving

80%

Over Pieter

Al van kinds af aan tekende en illustreerde Pieter graag. Tegenwoordig is tekst en beeld combineren “zijn ding”. Pieter is van mening dat niet alleen een mooie vormgeving van belang is, maar zeker ook de aansprekende inhoud. Zijn passie ligt bij betekenisvolle communicatie en marketing. Op 35 jarige leeftijd is Pieter begonnen als zelfstandig reclameadviseur. Prima Publishing heette zijn eerste bedrijf. Elf jaar later is hij het full service reclamebureau Brederzicht gestart. Hieruit is in 2012 Vindingrijck ontstaan. Nieuwe wegen inslaan betekent ook nieuwe kansen. Met Vindingrijck wil Pieter zijn klanten helpen zich te onderscheiden met goed uitziende communicatiemiddelen die rendement opleveren. Als “bedenker” is hij vaak initiator van mooie reclameprojecten. Als scrummaster geeft hij meestal leiding aan het creatieve projectteam dat telkens flexibel wordt samengesteld met professionels uit het creatieve collectief waarover Vindingrijck beschikt. Bovendien is hij een ware gastheer voor zijn relaties. De deur staat altijd open!