Skip to main content

Responsive webdesign

Vindingrijck in Oldenzaal De Lutte staat garant voor professioneel webdesign. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale toepassingen zoals websites, webshops en apps. Dit doen wij projectmatig op basis van een gefaseerd model. Wij leveren dus geen standaard product maar een totale oplossing die rekening houdt met jouw wensen, eisen en ambities en past bij jouw budget.
Er zijn veel mensen die een mooie website kunnen maken. Maar ook een goede en doeltreffende website realiseren die tot conversies leidt, vergt een andere aanpak. Vindingrijck denkt daarom als creatieve webdesigner verder na.

Waar moet je rekening mee houden als je voor de keuze staat een (nieuwe) website of webshop te laten maken? Welke technieken zijn er beschikbaar en wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Wordt er voorzien in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarmee je zelf gemakkelijk jouw website kunt onderhouden? Past de website zich aan aan het beeldscherm van de bezoeker (responsive webdesign)? Is de website ook goed te lezen op mobiele apparaten (mobile first)?

Zoek je een creatief bureau in de omgeving van Oldenzaal voor webdesign, website-ontwikkeling en internetmarketing ? Bij Vindingrijck ben je aan het juiste adres voor een gedegen advies, ontwerp en uitvoering!

Vindingrijck

Als creatieve mediavormgevers richten wij ons op bedrijven en organisaties die zich willen onderscheiden in Twente en daarbuiten. Wij zetten een optimale mix van gedrukte en digitale media in met als doel meer rendement te behalen. In ons portfolio vind je enkele voorbeelden van ons kunnen op het gebied van webdesign.
Ben je nieuwsgierig naar wat ons creatieve team voor je kan betekenen? Bel of mail voor een vrijblijvend advies!

Contact

Pelmolen 21
NL-7587 SG  De Lutte

 contact AT vindingrijck DOT nl
 0541-536888

Werkwijze / Stappenplan voor een mooie en doeltreffende website

1. INFORMATIE ARCHITECTUUR

Aan de hand van een gedegen inventarisatie stellen wij allereerst een organigram op en schrijven een bijbehorend functioneel plan. Hierin worden de diverse onderdelen van de website(s) vastgesteld en geordend. Navigatiestructuur, interactiviteit en functionaliteit worden globaal per pagina beschreven. Op basis van deze rapportage maken we een zo concreet mogelijke begroting.

2. VISUEEL DESIGN

Als de opdracht is verstrekt, worden zogenaamde draadmodellen ontwikkeld waarbij per pagina de navigatiestructuur, interactiviteit en functionaliteit gedetailleerd en geconcretiseerd worden vastgelegd. Vervolgens worden diverse grafische ontwerpen gemaakt van de homepage, 1 of 2 hoofdpagina’s en 1 of 2 subpagina’s en indien gewenst / noodzakelijk ook voor verschillende apparaten zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Het ontwerp wordt met je besproken en aangepast tot volledige tevredenheid.

3. CONTENT CREATIE

Wij kunnen jouw website dan wel een mooie verpakking geven met een prachtig design, het belangrijkste is echter de inhoud van jouw internetpagina’s. Het is cruciaal dat de bezoeker snel de juiste informatie vindt en daar blij van wordt. Daarom hechten wij veel waarde aan goede content. Deze bestaat uit relevante en aantrekkelijke teksten en ondersteunend, belevend beeldmateriaal (foto’s, illustraties en/of video). Goed voor de zoekmachines en essentieel om van jouw bezoeker een potentiële, terugkerende lead te maken. In eerste instantie gaan wij ervan uit dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de content en deze kant-en-klaar digitaal aanlevert. Wij denken echter graag mee en stellen optioneel onze ervaring, kennis, inzicht en netwerk beschikbaar om je behulpzaam te zijn bij de realisatie van pakkende content.

4. TECHNISCHE REALISATIE

Als de content gereed is en alle teksten en bijbehorend beeldmateriaal per pagina zijn aangeleverd, weten we exact hoeveel informatie we waar op de website gaan vermelden. Nu kunnen we het webdesign definitief maken en efficiënt overgegaan tot de bouw van de website en de implementatie van het Content Management Systeem (CMS) inclusief de noodzakelijke extensies/modules/templates/etc.

5. PRODUCTIE, TESTEN EN OPLEVERING

Nadat de technische ontwikkeling is afgerond en alle menu’s met onderliggende pagina’s zijn aangemaakt, wordt de site door Vindingrijck gevuld met de actuele aangeleverde content.

De volledig gevulde website wordt gecontroleerd op de juiste technische werking. Ook worden alle in- en externe links getest in de diverse browsers. Vanzelfsprekend dienen ook de teksten en het beeldmateriaal correct weergegeven te worden. Als alles in orde wordt bevonden, kan de site “live”. De hele wereld kan (opnieuw) kennis maken met jouw organisatie, merk(en), product(en) en dienst(en). Er wordt je tenslotte een workshop aangeboden waarin je leert met het CMS om te gaan. Vanaf nu ben je zelf in staat jouw webpagina’s te onderhouden en de site actueel te houden.

Twee maanden na de lancering plannen we een eerste evaluatie. Wij bouwen Google Analytics in zodat het websitebezoek kan worden gemeten. Op basis daarvan kan de website verder geoptimaliseerd worden.

Extra informatie over het optimaal houden van je website

Klik hier en kijk wat Vindingrijck voor je kan betekenen!

Internetdiensten
Technisch onderhoud

JOUW WEBSITE MOET
BIJ JOUW BEDRIJF PASSEN,
MAAR OOK BIJ JOUW BEZOEKER!

Vul het contact formulier in om vrijblijvend met Vindingrijck in contact te komen over webdesign!

Enkele webdesign voorbeelden uit ons uitgebreide portfolio:

Carambas | Nieuwe huisstijl en website

Verbeter Mijn Huid | Website

Duurzaam (t)huis Twente | Vernieuwde website

Staatshuys | Website upgrade

Perteon | Online kleurenkaart

Yong | Website

Kroeze Interieur B.V. | Responsive Website

Stichting Blei | Responsive Website

Duurzaam (t)huis Twente | Responsive Website

City Campers | Website

Hatrans | Website

Mijnwerkplekje.nl

Mijnwerkplekje.nl | Website aanpassing

Metalface

Metalface | Ontwerp Website

Kroezen

Notariskantoor Kroezen | Responsive Website

Duurzaam Oldenzaal

Duurzaam Oldenzaal | Responsive Website

Perteon | Responsive Website

Metalradar

Metalradar | Responsive Website

grossfeld

Hotel Grossfeld | Responsive website

Karreman Gerechtsdeurwaarden en Juristen

Karreman Gerechtsdeurwaarders en Juristen | Responsive website

Benieuwd wat Vindingrijck nog meer voor je kan betekenen op het gebied van media?

Klik hier voor extra informatie over:

Advertenties Belettering Contentmarketing Drukwerk Fotografie Logo & Huisstijl Narrowcasting