Skip to main content

De korte lijnen, de flexibiliteit en het meedenken van het team van Vindingrijck spreken ons erg aan. Wat ons betreft ‘zit’ Perteon goed bij Vindingrijck!

Bart van den Eijnde

Perteon is vanaf 2015 gebruik gaan maken van de diensten van Vindingrijck. We hadden te maken met een bescheiden marketing- en communicatiebudget en hadden nog niet de beschikking over een professionele website. Met deze twee uitgangspunten is Vindingrijck aan de slag gegaan. Hoe kan binnen een vooraf vastgesteld budget een upgrading van onze huisstijl en een nieuwe website gerealiseerd worden? Hierin is Vindingrijck zeer goed geslaagd. Er staat inmiddels een professionele en eigentijdse, door ons zelf grotendeels te onderhouden,

website waarmee we met de ‘buitenwereld’ kunnen communiceren. Daarna zijn de verschillende vragen die wij op het gebied van (online) marketing en communicatie hebben adequaat en deskundig opgepakt. De korte lijnen, de flexibiliteit en het meedenken van het team van Vindingrijck spreken ons erg aan. De (advies)gesprekken die we met elkaar hebben over het realiseren van onze communicatie en marketingideeën zijn inspirerend en worden ‘vertaald’ naar een praktische haalbaarheid. Wat ons betreft ‘zit’ Perteon goed bij Vindingrijck!

Speciaal voor deze klant ontwikkeld

Perteon | YouTube Videos

Perteon | Online kleurenkaart

Perteon | Logorestyle

Perteon | Responsive Website

Perteon | Fotografie