Skip to main content

De interactie met de Vindingrijckers, waardoor onze ruwe ideeën professioneel werden uitgewerkt was zowel prettig als inspirerend.

Heleen Vermeulen

Vindingrijck heeft ons jonge bedrijf begeleid bij het ontwikkelen van onze huisstijl en daaropvolgend de website voor ons gebouwd. Het startersaanbod dat wij kregen was zowel inhoudelijk als financieel zeer interessant. Wat goed bij ons aansluit is het motto ‘vorm volgt inhoud’, en niet andersom. Onze huisstijl is precies wat we wilden en we hebben zelf actief mee kunnen, mogen en moeten denken, waardoor het nu echt van ons is. De interactie met de Vindingrijckers, waardoor onze ruwe

ideeën professioneel werden uitgewerkt was zowel prettig als inspirerend. De enthousiaste jonge medewerkers van Vindingrijck hebben onze gelijkgestemde jonge mensen geleerd om zelf de website te beheren qua inhoud. Het programma wat daarbij gebruikt wordt is ook toegankelijk voor niet-ict’ers. Hierdoor kunnen wij onze website op een makkelijke manier up-to-date houden, terwijl we weten dat Vindingrijck klaarstaat om te ondersteunen als dit nodig is. Vindingrijck: een aanrader.

Speciaal voor deze klant ontwikkeld

Yong | Roll-up banner

Yong | Folder

Yong | Website

Yong | Logo & huisstijl