De opdracht
Voor hun nieuwe bedrijf waren Aram en Bas op zoek naar een full-service reclamebureau waar zij meerdere communicatie-uitingen konden laten bedenken en uitvoeren. Ten eerste wilden zij graag een frisse, kleurrijke en onderscheidende huisstijl. Daarnaast wilden ze een nieuwe website waar deze huisstijl op kon worden doorgevoerd. Tot slot wilden zij graag de belettering, het drukwerk en de teksten voor de website door hetzelfde reclamebureau laten uitvoeren. Daarvoor waren ze bij Vindingrijck aan het juiste adres!

Het resultaat
Ons creatieve team heeft alles op alles gezet om dit jonge en innovatieve bedrijf van een passende huisstijl te voorzien. Met een kleurrijk woordmerk in een strak, schreefloos lettertype is dit doel zeker behaald! De kleuren van de afzonderlijke letters staan naast elkaar in de kleurencirkel, waardoor het logo toch rust uitstraalt.

Met de letters uit het logo is een passende achtergrond gecreëerd die in het briefpapier en het visitekaartje terugkomen. Een leuk detail; de achterzijde van het visitekaartje is afgewerkt met een spotlak in de vorm van het logo. Een chique touch!

Ook de nieuwe website is van deze huisstijlelementen voorzien, waardoor alle communicatie-uitingen een mooi geheel vormen: