In het verleden hebben wij al meerdere mooie projecten mogen uitvoeren voor Tandartspraktijk Brummelhuis. Zo hebben wij hen bijvoorbeeld geholpen met het communiceren van hun vernieuwde bedrijfspand door middel van advertenties en spandoeken. Daarnaast hebben wij een responsive website voor hen ontworpen, hebben wij afspraakkaarten voor de periodieke gebitscontrole gecreëerd en hebben wij unieke toilettasjes ontworpen voor beugeldragers. Tot slot hebben wij de beeldschermen en narrowcasting in de wachtkamers verzorgd, waarop onder andere het nieuws te zien is en het praktijkteam aan je wordt voorgesteld.

Brummelhuis

brummelhuis

Preventieplan 0-18 jaar
Het laatste project dat wij voor Tandartspraktijk Brummelhuis hebben mogen verzorgen is het Preventieplan voor ouders/verzorgers van 0-18 jarige kinderen. In dit informatieboekje krijgen zij uitleg over de gebitsontwikkeling van hun kinderen. Daarnaast wordt een stappenplan uitgelegd, zodat het duidelijk wordt hoe de tandarts te werk gaat en wat de ouders/verzorgers en hun kinderen zelf kunnen doen om het gebit te verzorgen. Hiervoor wordt bijvoorbeeld advies gegeven over het tandenpoetsen en de dagelijkse vocht- en voedingsinname.

De opdracht
Tandartspraktijk Brummelhuis heeft ons gevraagd dit Preventieplan te ontwerpen, creëren en drukken. Ons doel was om ouders/verzorgers en kinderen te informeren en enthousiasmeren voor het goed verzorgen van het melkgebit en het blijvend gebit. Door middel van creatieve illustraties en duidelijke infographics hebben wij hier onze eigen invulling aangegeven:

Wat vind jij van het resultaat?